Odlična popotnica za vaše najmlajše, učence, dijake…!

Pokazalo se je, da je navdušenje učiteljev in otrok nedvomno doprinos za vsakega posameznika. Obiskalo nas je že več kot 500 izobraževalnih ustanov, vse od vrtcev, osnovnih in srednjih šol, fakultet. Nagovarjajo so nas učitelji, psihologi, ravnatelji, vzgojitelji, starši…

Ne spreglejte naše kalejdoskopske ponudbe:

  • nudimo izobraževalni in interaktivni pristop
  • zagotovimo nepozabno preživetje časa in skupinsko druženje
  • vzpodbujamo razmišljanje, kreativnost, iznajdljivost, ideje
  • odlično dopolnilo učnega programa
  • interakcija za vse generacije
  • v dobri uri ogleda boste raziskali več kot 40 eksponatov

Najavljenim skupinam nudimo prav poseben skupinski popust na cene vstopnic. Cena vstopnice s popustom za otroka od 5. do 15. leta znaša tako 4,50 € (redna cena je 5,50 €), za otroke nad 15. let pa 7,20 € (redna cene znaša 9,50 €).

Učitelji in spremljevalci imajo brezplačen vstop (do 3-je na skupino).

Za vse informacije in najave skupin nas lahko kontaktirate preko e naslova info@muzejiluzij.si ali pokličite na telefonsko številko +386 1 320 54 66, od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure.

Skupinski ogledi so na voljo od ponedeljka do petka, oziroma po dogovoru. Prosimo vas, da skupinski obisk rezervirate najmanj štirinajst (14) dni vnaprej, ker je načrtovanje odvisno od dostopnosti terminov in ostalih aktivnosti muzeja.

“Najbolj všeč mi je to, da lahko otroci sami delajo stvari, da lahko sami raziskujejo, da ni napačnih in pravilnih odgovorov in tako lahko vsak na svoj način doživi iluzijo. In glede na to, da so bili nekateri že drugič ali tretjič, muzej nedvomno ponuja vsakokrat nekaj novega.”
Saša Škruba, učiteljica OŠ Zalog, Ljubljana
“Ogled muzeja z razredom nenehnih raziskovalcev se nas je zelo dotaknil. Otroci so bili polni vtisov, ki smo jih urejali še ob povratku v šolo. Osebno me je nedvomno navdušila konkretna vsebina, jasnost in zabavnost informacij ter sporočilna vrednost, da je otroškost v nas še kako pomembna.”
Veronika, razredna učiteljica 2. b razreda, na OŠ Hinka Smrekarja