Nepozabne rojstnodnevne zabave

Živijo slavljenci,

vabimo vas, da praznujete z nami in vsemi nenavadnimi iluzijami.
Praznovanje vas bo vodilo skozi različne svetove. Fotografirali se boste lahko s slonom in njegovimi petimi nogami, do solz se boste nasmejali pri glavi na pladnju ali v sobi velikana in škrata. Skupaj s svojimi izbranimi se boste lahko pozabavali v sobi, kjer je vse postavljeno na glavo ali pa vstopili v svet tisočerih ogledal. Zato povabite svoje prijatelje na čarobno popotovanje po muzeju iluzij in jim ponudite zabavo kot je še niso doživeli.

Dragi starši,

če želite svojemu otroku pripraviti nepozaben rojstni dan, ste na pravem mestu.
Muzej iluzij ponuja s pomočjo atraktivnih in zabavnih eksponatov neponovljivo vizualno, čutno in izobraževalno izkušnjo za slavljenca in povabljence. Da bo rojstni dan popolno doživetje, vam lahko svetujemo pri didaktičnih igrah, miselnih igrah, nudimo pomoč pri fotografiranju povabljencev v eni od naših neverjetnih sob. Muzej nudi didaktične igrače in spominke za vse generacije, ki jih lahko ob koncu praznovanja rojstnega dneva kupite in jih odnesete s seboj, skupaj s čudovito izkušnjo čudenja, ki ne preneha tudi, ko izstopite iz kraljestva iluzij.

Pohitite z rezervacijo. Preverite razpoložljivost terminov in si zagotovite nepozabno rojstnodnevno zabavo!

Prosimo vas, da praznovanje rojstnega dneva rezervirate najmanj štirinajst (14) dni vnaprej.

 

JAZ IN PRAVLJIČNI JUNAKI!
Nepozaben rojstni dan primeren za otroke vseh starosti (od 5. leta naprej), saj se vsebina prilagodi starosti otrok. Več!

PO MUZEJU IN ŠE SOBICA ZA POGOSTITEV!
Oglejte si muzej v najboljši družbi in si na koncu privoščite še pogostitev. Več!

RAZISKUJEMO MUZEJ!
Postanite raziskovalci in skupaj s prijatelji odkrijte skrivnostne iluzije. Več!

“Sin je praznoval svoj 9. rojstni dan v Muzeju iluzij. Otroke vse v zvezi z iluzijami, čaranjem, neobičajnim neverjetno privlači in tu v Muzeju iluzij dobijo vse to in še več. Dobijo nepozabno izkušnjo, odkrijejo, kaj vse zmorejo človeški možgani, kako zanimivo se jih da “prevarati”, poleg tega pa jim je vse skupaj približano na zanimiv in zabaven način. Popestritev je bil vsekakor dr. Korajža, ki je na nevsiljiv, prijazen in poučen način otrokom približal muzej in iluzije v njem, pri tem pa jih še zabaval, motiviral in poskrbel, da so se imeli čudovito. Da so resnično uživali pove že to, da jih od povabljenih enajstih otrok želi praznovati svoj rojstni dan v Muzeju iluzij kar sedem. Pohvale muzeju in animatorjem. Vsekakor se še vrnemo, praznovanje tu pa lahko samo toplo priporočam.”
N.K.

Za več informacij in dokončno določitev termina ter vsebine praznovanja vas lepo prosimo, da izpolnite obrazec spodaj ali nam pišite na info@muzejiluzij.si

 

Željeni paket (obvezen vnos)

Paket št. 1 - Jaz in pravljični junaki
Paket št. 2 - Po muzeju in še sobica za pogostitev
Paket št. 3 - Raziskujemo muzej

Seznanjen sem, da se moji osebni podatki lahko obdelujejo v skladu z določi Splošnih pogojev poslovanja.

[recaptcha]