Paket primeren za otroke vseh starosti (od 5. leta naprej), saj se vsebina prilagodi starosti otrok.

Jaz in pravljični junaki

Paket nudi:

  • izbirate lahko med 4-imi pravljičnimi junaki, ki bodo vašega otroka in njegove povabljence popeljali po muzeju
  • cena paketa je 159€ z DDV
  • paket velja do maksimalno 13 otrok ( od 5. do vključno 15. leta)
  • v primeru zakupa paketa je soba za pogostitev brezplačna (pogostitev v organizaciji slavljenca; zaradi muzejske dejavnosti je dovoljen vnos sokov v tetrapaku, muffini ali čokoladne palčke)
  • obvezno je spremstvo 2 staršev, oz. starejših oseb za zagotavljanje varnosti in ustrezne dinamike otrok; spremljevalca imata vstop GRATIS
  • slavljencu izročimo GRATIS darilo
  • dolžina praznovanja: prva ura s pravljičnim junakom, naslednja ura na voljo za pogostitev
  • praznovanja so na voljo od ponedeljka do petka, v času uradnih ur Muzeja Iluzij, z zaključkom najkasneje pol ure pred koncem uradnih ur
  • za vse ostale zadeve veljajo splošna pravila poslovanja Muzeja Iluzij
  • junake igrajo igralci gledališča KU-KUC

NAJBOLJŠI ROJSTNI DAN IN PIKA

Praznuj s Piko Nogavičko in podari svojim prijateljem žur, kot ga še ni bilo! Najmočnejša deklica na svetu nas bo pospremila na nepozabno potovanje polno čarovnij in zabave. Če znate čuvati skrivnost, boste skozi niz pisanih iluzij izvedeli, kako majhna punčka dvigne konja, kako pomnožimo zlatnike, da jih imamo tako veliko kot Pika, kdo čuva Piko Nogavičko, da lahko živi sama v Vili Čira Čara in veliko drugih Pikinih skrivnosti. Tvoji prijatelji bodo rekli “to je bila najboljša zabava in PIKA”.

ROJSTNI DAN Z DOKTORJEM KORAJŽO

Samo za najbolj pogumne! Dr. Korajža je nekoliko zmeden. Popil je “pozabljivostni” napoj, posoljen s “strašljivostnim” prahom. In sedaj mora pripraviti “protiurok” da se lahko njegov pogum in um vrneta. V vsaki sobi poiščemo eno od sestavin in na koncu skupaj namešamo “korajžostni” napoj in vsak od nas popije eno žlico. Postanemo mali znanstveniki in pogumni junaki in se veselo zabavamo naprej.

ČAROVNIK MUZEJKO

Čarovnik Muzejko je mlad čarovnik, vajenec, ki bi se rad zaposlil v Muzeju iluzij. Zaupali so mu nalogo, da s čarovnijo popelje otroke v svet zabave, smeha in pisanih dogodivščin. Skozi nerodnosti, neuspele čarovnije in hecne situacije nam Čarovnik Muzejko pričara najlepše potovanje skozi muzej in nepozabno rojstnodnevno zabavo. Kaj pa čisto prave iluzije? Se skrivajo v posameznih čarobnih sobah.

POLICIST TONI

Muzej iluzij je zelo obiskan muzej. Zato so v svoje vrste povabili na pomoč dobrega policista Tonija,  ki še nikoli  nikomur ni napisal kazni. Njegova naloga je, da otroke usmerja in jih varno vodi skozi muzej ter pripravi najboljšo rojstnodnevno zabavo sveta. Vendar pa v muzeju vlada kaos. Čarovniku Muzejkotu so se iluzije ponesrečile, zato je potrebno veliko previdnosti.

Za več informacij in dokončno določitev termina ter vsebine praznovanja vas lepo prosimo, da izpolnite obrazec spodaj ali nam pišite na info@muzejiluzij.si

Željeni paket (obvezen vnos)

Paket št. 1 - Jaz in pravljični junaki
Paket št. 2 - Po muzeju in še sobica za pogostitev
Paket št. 3 - Raziskujemo muzej

Seznanjen sem, da se moji osebni podatki lahko obdelujejo v skladu z določi Splošnih pogojev poslovanja.

[recaptcha]

[wpgmza id=”1″]