7 razlogov zakaj je sestavljanje miselnih iger pomembno za vse generacije:

  • Izboljšanje spomina
  • Večja iznajdljivost
  • Izboljšanje celotnega miselnega procesa
  • Zabava
  • Meditacija
  • Razvijanje fino motoričnih sposobnosti
  • Reševanje problemov
“Lesene miselne igre so super izdelek za vse, ki imajo radi miselne izzive. Všeč mi je, da so priložena tudi navodila, čeprav predlagam, da se najprej potrudiš sam in so navodila le izhod v sili. Eno izmed iger imam tudi na pisalni mizi v službi in zanimivo je opazovati sodelavce, ki se ustavljajo pri meni in jo poizkušajo razvozlati.” J.P. 

Komu so namenjene lesene miselne igre?

Otroci: s pomočjo miselnih iger na zabaven način skozi igro razvijajo fizične, kognitivne in čustvene veščine. Otroci lesene igre naravnost obožujejo.

Odrasli: nepozabno je videti prijatelja, ki zgublja živce ob težjih miselnih igrah in še lepše zadovoljstvo, ko mu/ji uspe sestaviti igro 😊

Poslovni partnerji: končno pametno darilo za mojega poslovnega partnerja, ki ga zagotovo ne bo nikoli pozabil.

Starejši: z miselnimi igrami izboljšujejo spomin in celoten miselni proces.

Kakšne miselne igre so na voljo?

V naši trgovini lahko izbirate med več kot 70 različnimi miselnimi igrami. Igre so razdeljene v pet različnih težavnosti in so tako primerne za vse generacije, od najmlajših do nekoliko starejših vendar mladih po srcu.
Za najmlajše je izziv sestaviti slona, letalo ali ladjo za tiste najbolj zahtevne pa najtežji izziv predstavlja anakonda, vmes pa so seveda še številne druge igre različnih oblik. Najdejo se tudi družabne igre, torej za dva ali več igralcev.
Zagotovo boste našli igro, ki bo izpolnila vaše želje.

Več o igrah?

Vse naše miselne igre so narejene iz naravnega kakovostnega materiala – lesa. Vse igre so pobarvane z naravnimi nestrupenimi barvami in imajo certifikat CE. Igre proizvaja tajsko podjetje Dilemma Games Ltd.

Pridite, preizkusite, vprašajte in izberite nekaj po svoji meri ali nam pišite na info@muzejiluzij.si za ponudbo prilagojeno vašim željam. Trgovina je odprta vse dni v tednu od 9.00 do 22.00 ure.