Božiček Akaj v Muzeju iluzij

Ste naveličani klasičnih božičnih praznovanj? Želite letos nekaj drugačnega, poučnega in zabavnega? Samo za vas smo pripravili praznovanje z Božičkom v Muzeju iluzij. Praznovanja na voljo tako za fizične osebe kot podjetja.

Kako izgleda praznovanje Božička AKAJ-a v Muzeju iluzij?

  • Naš iluzijski Božiček Akaj vas bo popeljal skozi poučen, zabaven in nepozaben svet iluzij, kjer ni nič kot se zdi. Zabavali se boste v številnih interaktivnih sobah, kjer boste plesali na stropu ali pa se v trenutku pomanjšali oz. povečali, čudili se boste optičnim iluzijam, ki zmedejo vaše možgane in se zavrteli v Vortex tunelu.

    Po eno urnem raziskovanju iluzij bo Božiček v naši čudoviti igralnici opravil še svojo osnovno nalogo, razdelil darila. Ob tem pa se boste seveda lahko zabavali še naprej ob sestavljanju miselnih iger.

Iluzijska cena praznovanja?

  • 249 EUR (DDV vključen)

Kaj je vključeno v ceno? 

  • Vključeno je eno božičkovo vodenje po muzeju do ene ure, enourni najem igralnice v kateri Božiček razdeli darila in kjer se lahko preizkusite v miselnih igrah ter vstopnica Muzeja iluzij do 13 otrok + 2 spremljevalca. Večje skupine prepolovimo na ustrezno število, vsaka skupina je tako v muzeju časovno ločeno.

Kako rezerviram svoje praznovanje?

  • Za vse informacije in rezervacijo termina nas lahko kontaktirate preko e naslova info@muzejiluzij.si. Prosimo vas, da termin rezervirate najmanj štirinajst (14) dni vnaprej, ker je načrtovanje odvisno od dostopnosti terminov in ostalih aktivnosti muzeja. Rezervacije so na voljo med tednom, od ponedeljka do petka. V času vikendov, praznikov in počitnic rezervacije niso na voljo.